Home Chat Met Vreemden

Chat Met Vreemden

chat met vreemden
ChatMetVreemden is precies wat het zegt dat het is. Zoals de naam al aangeeft kun je er chatten met vreemden: een 1-op-1 gesprek met iemand die je (nog) niet kent. Sinds 2011 hebben ze al honderdduizenden mensen met elkaar laten chatten en het einde lijkt nog niet in zicht te zijn. Chatten kan zowel met webcam (videobellen) als met tekstberichten, dus als je jezelf niet wilt tonen, dan hoeft dat niet. Terwijl er geen tekort is aan beschikbare chatters, is de controle aardig onder de maat. Daarom adviseren we een chatsite met veel Nederlandse leden, die bovendien vaker op zoek zijn naar een date:

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt de chatsite?

Je hoeft geen account aan te maken om je aan te melden op Chat Met Vreemden: makkelijker kan het bijna niet. Op de beginpagina kun je je gegevens invullen en vervolgens krijg je een chatpartner toegewezen. Zo simpel als het klinkt, zo is het echt. Mocht je je toch willen aanmelden, dan kan dit met Facebook, SMS en e-mail.

De basis van ChatMetVreemden is het chatgesprek met iemand die je niet kent. De chats kunnen over van alles gaan; van de gewone dagelijkse dingen tot iemand vinden voor een date. Je krijgt als je je gegevens hebt ingevuld en na het aanmelden een persoon ‘toegewezen’ met wie je kunt chatten. Klikt het met een chatter? Voeg deze toe als vriend zodat je op een later moment opnieuw met hem of haar kan chatten. Is de klik er niet? Dan kun je met één tik op de knop een nieuwe chat starten met iemand anders. Je krijgt dan een nieuwe op dat moment aanwezige persoon aangeboden waarmee je kunt chatten.

chat met vreemden app

Filteren en selecteren

Als een van de weinige chatsites is het mogelijk om te filteren tussen de gebruikers van de website en app. Je kunt op deze manier met mensen in contact komen die aan bepaalde eisen voldoende. Zo kun je filteren op afstand, locatie, geslacht en leeftijd. Als je bijvoorbeeld alleen vrouwen wilt spreken, die bovendien bij je in de buurt wonen, dan kun je deze filters gebruiken om deze chatpartner te vinden. Hierdoor kun je ervoor kiezen om alleen met degenen te chatten die je wilt spreken. Een aantal van deze zoekfilters gratis, maar niet allemaal.

Tekst- of videochat

Je kunt op ChatMetVreemden kiezen voor tekstchat of videochat. Als je anoniem wilt blijven dan is de tekstchat natuurlijk het meest voor de hand liggend. Want niet iedereen durft zich open en bloot te tonen aan iemand anders, zelfs niet aan een vreemde. En gelukkig hoeft dat dus niet. Als je kiest voor de videochat optie dan wordt de camera op je computer, laptop, smartphone of tablet om je te tonen aan de ander. Als de ander jou kan zijn, dan kun jij de ander ook zien, tenzij de ander de camera heeft afgeschermd.

Voor wie is het?

ChatMetVreemden is voor iedereen bedoeld die contact wil maken met andere mensen. In het geval van ChatMetVreemden is het met name geschikt als je uit Nederland of Vlaanderen komt, omdat de meeste gebruikers alleen Nederlands spreken. Dankzij de app heeft de chat er echter ook internationale chatters aanwezig. Deze krijg je alleen te spreken als je het landenfilter uitschakelt: je wordt dan gekoppeld aan chatters die overal ter wereld kunnen wonen.

Houdt er rekening mee dat ChatMetVreemden een PEGI 18-beoordeling heeft. Dit wil zeggen dat het de classificatie ‘voor volwassen’ draagt, voornamelijk omdat er seksueel getinte gesprekken gevoerd worden en afbeeldingen of beeld met expliciete inhoud gedeeld kan worden.

De gebruikers van ChatMetVreemden zijn vooral mannen die op zoek zijn naar een seksdate. De verdeling man/vrouw leunt sterk richting de man-kant, waardoor het vaak lang zoeken is voor je contact met een vrouw hebt. En in veel gevallen zijn deze vrouwen uitsluitend op zoek naar chatcontact en niet naar een seksdate. Dit zijn een aantal alternatieven voor mannen die via ChatMetVreemden op zoek gaan naar een seksdate:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Eenvoudige opzet

De website en app van ChatMetVreemden zijn zeer eenvoudig van opzet. De website doet niet meer dan waar hij voor bedoeld is, namelijk chatten met vreemden. Het is een prima tijdverdrijf en je kunt er leuke contacten mee op doen. De website is niet in de eerste plaats bedoeld om een date te regelen of een serieuze partner te vinden; daarvoor zijn de contacten meestal te vluchtig. Maar je weet in ieder geval wel zeker dat je met een ‘echt’ persoon aan het chatten bent.

De app van ChatMetVreemden is op dit moment alleen beschikbaar voor Android apparaten. De Chat met Vreemden-app is te vinden in de Google Play Store. Met een Android tablet of smartphone kun je deze downloaden, maar niet met een iPad of iPhone. De website werkt echter prima op de iPad en iPhone in de Safari browser.

Google Play

Waarschuwing

ChatMetVreemden is al lange tijd een populaire chatsite en dat heeft als grootste reden dat het zo eenvoudig in gebruik is. Aanmelden met een account is niet nodig en binnen enkele klikken ben je klaar om te chatten. En dit gemak heeft een groot nadeel. De identiteiten van de gebruikers worden niet gecontroleerd of geverifieerd waardoor je nooit zeker weet met wie je te maken hebt. Chatten met vreemden is leuk, maar het is belangrijker om veilig te blijven.

Gratis?

Niets in het leven is helemaal gratis en dat geldt vooral voor diensten zoals Chatmetvreemden. Hoewel de basisfuncties om te kunnen chatten met vreemden volledig gratis zijn, biedt het Plus abonnement meer mogelijkheden. Als je dit abonnement afsluit dan kun je onder andere filteren op geslacht en leeftijd; twee filters die niet gebruikt kunnen worden als gratis gebruiker.

Over ChatMetVreemden

Chat Met Vreemden is in februari 2011 opgericht, volgens de makers uit een gemis van 1-op-1 chats met mensen uit eigen land. Het antwoord was de introductie van de ChatMetVreemden website; een simpele maar doeltreffende chat die in deze vraag voorziet. En dankzij een bericht op een populaire Nederlandse website duurde het niet lang voor de Nederlanders en Vlamen in grote aantallen gebruikmaakten van de website. Met meer dan 330.000 bezoeken per maand en meer dan 30.000 actieve app-gebruiker is ChatMetVreemden nog altijd een van de drukstbezochte chatsites van Nederland en België.