Home Dating apps Bumble test uitbreiding met forum genaamd Collectives

Bumble test uitbreiding met forum genaamd Collectives

1 minuten leestijd
0
bumble app

Datingapp Bumble test een nieuwe functie genaamd ‘Collectives’ in de BFF-modus van de app. Dat meldt XDA Developers op basis van een demontage van de Bumble-app. Naar verluidt gaat het om een uitbreiding van de vriendschapsfunctie van Bumble. Deze functie heet Collectives en fungeert als het ware als een forum.

Bumble Collectives

In de Collectives-functie van Bumble is een overzicht te vinden met verschillende secties waarin je jezelf kunt verdiepen. De voorbeelden die worden getoond zijn onderdelen voor ‘Women in business’, ‘Money Management’ en ‘Building a better world’. In elk van deze onderdelen zou het mogelijk moeten zijn om dingen te delen die met dat onderwerp te maken hebben. De app toont ook een melding die aangeeft dat de community nog steeds groeit, wat suggereert dat er meer secties zullen worden toegevoegd.

Individuele Collectives werken op dezelfde manier als normale fora. Gebruikers kunnen een onderwerp selecteren waarin ze geïnteresseerd zijn en vervolgens wordt een feed getoond met berichten over dat onderwerp. Daarna kunnen gebruikers van Collectives reageren op individuele berichten, waarbij je de BFF-profielen kunt bekijken van mensen die berichten plaatsen. Met deze Collectives-functie lijkt het erop dat Bumble de BFF-modus wil uitbreiden om er ook een interactief forum van te maken. Bumble heeft officieel niets gezegd over een mogelijke introductie van de functie.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Het is een test

Een demontage van een app kan nieuwe features voorspellen die in een toekomstige update van een app tevoorschijn kunnen komen, zo lieten wij onlangs zelf al zien met een demontage van de Tinder-app. Het is echter nooit een garantie dat een feature daadwerkelijk geïntroduceerd gaat worden voor het grote publiek. In een verklaring zegt Bumble tegen XDA Developers dat het voorlopig om een test gaat:

“We testen momenteel nieuwe productfuncties in onze Bumble BFF-community voor een klein aantal mensen. We beoordelen de feedback van deze test om onze uiteindelijke productbeslissingen te helpen bepalen.”

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…