Home BrazilCupid

BrazilCupid

Samba, carnaval en en het is er het hele jaar zonnig: in Brazilië is het allemaal net even iets intenser dan op andere plekken. En dat geldt ook voor de Braziliaanse dames. Die zijn namelijk net iets sensueler dan de gemiddelde vrouw in Europa en dus is het ook niet zo gek dat Braziliaanse vrouwen en latina’s in het algemeen razend populair zijn onder mannen. Wat je van een Braziliaanse vrouw mag verwachten? Een hoop vuur en wel op elk vlak. Denk je dat je daar als Nederlander tegen bestand bent?

Dan kan een website als BrazilCupid je misschien uitkomst bieden als je zelf niet in de gelegenheid bent op bijvoorbeeld naar Brazilië zelf af te reizen. Websites als deze brengen je namelijk in contact met Braziliaanse leden. Zo kun jij vanuit je luie stoel en wanneer jij maar wilt kennis maken met Braziliaanse vrouwen. Ben jij al in de stemming? Dan is ons advies om eerst onze review van BrazilCupid door te lezen. Weet je meteen waar je aan toe bent.

Bezoek BrazilCupid

brazilcupid app

Voor wie is het?

Dankzij de opkomst van het internet is het steeds makkelijker om in contact te komen met mensen uit andere landen en dat zullen de daters onder ons vast toejuichen. Terwijl je nog niet eens zo heel lang geleden nog helemaal naar de andere kant van de wereld moest afreizen, kun je tegenwoordig doodeenvoudig in contact komen met vrouwen uit andere landen. Nu kunnen we ons best goed voorstellen dat ook jij een zwak hebt voor Braziliaanse vrouwen, want zeg nou zelf: die prachtige rondingen, de schitterende Portugese taal, en de muzikaliteit van Latijns-Amerikaanse vrouwen, het is net iets meer sensualiteit dan dat we in Nederland gewend zijn.

Voor de mannen die daarom ook wel nieuwsgierig zijn naar wat Braziliaanse vrouwen te bieden hebben, bestaat er zoiets als BrazilCupid. Dit platform beschrijft zichzelf als dé plek om Braziliaanse singles te ontmoeten. Hoe het werkt? Dat vertellen we je hieronder.

Hoe werkt BrazilCupid?

BrazilCupid staat bekend één van de meest populaire datingsites voor Braziliaanse vrijgezellen die interesse hebben in een buitenlandse partner. Niet zo verwonderlijk dus dat er inmiddels al meer dan 1 miljoen leden actief zijn. De site is bedoeld voor Braziliaanse singles in het algemeen, maar wat we zien is dat er veel Braziliaanse vrouwen zijn die op zoek zijn naar een buitenlandse man. Als Nederlandse man zit je hier in principe dus helemaal goed. Dat de site ook in het Nederlands te gebruiken is, maakt het nog makkelijker.

Cupid Media

Registreren en zoeken

Om je in te schrijven heb je dan wel je e-mailadres of je Facebookaccount nodig hebben. Bedenk een (bij)naam, vul je leeftijd in en je kunt van start. Fijn is op deze website is dat er meteen om een foto wordt gevraagd. Dat vinden we een goede zet, want zo voorkomt BrazilCupid dat er profielen zonder foto op de website komen te staan. Uiteraard doe je er wel goed aan om je profiel zo volledig mogelijk te maken. Zo heb je ook meer slagingskans.

Wel kun je alvast de profielen van andere gebruikers bekijken en dat doen ze bij BrazilCupid op een wel hele duidelijke manier. Zo kun je zelfs op raciale kenmerken zoeken. Voor wie ons verslag over Braziliaanse vrouwen al heeft gelezen, weet dat de ene Braziliaanse vrouw de andere niet is. Tussen de regio’s en zelfs afhankelijk van de wijk bestaan er enorme sociale, economische en fysieke verschillen. Van spierwit tot pikzwart: in Brazilië loopt er van alles voor je rond.

Die vleeskeurigheid zien we ook in de andere zoekfilters: omtrek van de taille, cupmaat; je kunt het allemaal invullen. Op zich juichen we dat toe, want als het uiteindelijk echt uitmondt in een internationale date dan wil je wel eerst alle details hebben.

braziliaanse vrouw

Bezoek BrazilCupid

Communiceren

Let er wel op dat je met een gratis abonnement niet kunt zoeken op alle bovengenoemde details, dus daarvoor zul je toch echt betaald lid moeten worden. Kijken we naar de leden dan zien we dat de meeste vrouwen uit grote steden komen zoals São Paulo, Rio de Janeiro, Salvador da Bahia, Fortaleza, Recife en Brasília. Veel profielen beschikken over meerdere, realistische foto’s. Dat is gunstig, want nepprofielen hebben doorgaans maar één foto.

Overigens is het wel zo dat je pas met iemand kunt communiceren als je betalend lid bent. Ja, je krijgt wel een notificatie dat je een bericht hebt gekregen, maar je wilt toch echt weten wat erin staat. Mocht je je afvragen hoe je nou communiceert met een vrouw uit een Portugees-sprekend land? Nu zou het handig zijn als jij ook een woordje Portugees spreekt, want die kans is groter dan dat een Braziliaanse toevallig Nederlands spreekt.

Mocht dat niet het geval zijn dan heb je nog altijd een ingebouwde vertaalfunctie. Helemaal ideaal is het niet, maar het maakt het in ieder geval mogelijk dat jullie met elkaar kunnen communiceren. Dit is wat je kunt verwachten van de lidmaatschapsvormen van BrazilCupid.

cupid lidmaatschap

Bezoek BrazilCupid

App en website

Ook handig is de app die je kunt gebruiken op je mobiele telefoon. Nu kun je de site op zich ook op je mobiele telefoon openen en dan zul je zien dat deze zich automatisch aanpast aan het scherm van jouw apparaat. Werkt in principe ook prima. Toch is een mobiele applicatie altijd mooi meegenomen als extra optie. Wat je met de app kunt?

  • Altijd en overal aanmelden of inloggen op je BrazilCupid-account.
  • Je profiel bewerken.
  • Nieuwe foto’s uploaden.
  • Zoek naar matches.
  • Directe pushmeldingen ontvangen.
  • De laatste update van de app dateert overigens alweer van een tijdje geleden: op 12 september 2018 is de app voor de laatste keer bijgewerkt.

Bezoek BrazilCupid

Over Brazil Cupid

BrazilCupid is in 2005 opgericht en is onderdeel van het Cupid Media Netwerk dat ruim 30 internationale websites beheert met allerlei verschillende niches. Terwijl er niches zijn om Keniaanse, Dominicaanse, Russische en Thaise vrouwen te ontmoeten, geldt dat dus ook voor Braziliaanse vrouwen. BrazilCupid claimt de ‘grootste Braziliaanse datingsite’ te zijn en al duizenden mensen met elkaar in contact te hebben gebracht.

Aangezien er vanuit Brazilië veel behoefte is naar een buitenlandse man is er ook voor deze niche in het leven geroepen. Denk jij dat een Braziliaanse vrouw en jij een goede match zou zijn? Dan kun je via de website en app van BrazilCupid in contact komen met as brasileiras.