7 beste locaties om seks te hebben

Jay
Door Jay
8 minuten leestijd

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen seksuele fantasieën en die reiken van rollenspellen tot aan spannende locaties om seks te hebben. We hebben er allemaal wel eens over nagedacht, maar de meeste mensen zullen zich niet zo hebben uitgeleefd op seksueel vlak als ze zich ooit hadden voorgenomen. Want de kans is groot dat jij, net zoals de meeste mensen, het gewoon houdt bij de slaapkamer.

In de trant van ‘laten we het sexyer maken’, geven wij je daarom graag een nieuwe dosis inspiratie voor nieuwe locaties om seks te hebben. En geloof ons, die zijn anders dan het standaard riedeltje van bed, badkamer, of bank. Het mooie van dit is dat je er zelf direct invloed op hebt. De plek om seks te hebben kiezen jij en je partner namelijk uit.

7 beste locaties om seks te hebben

We kunnen het zo gek niet bedenken of je kunt er wel seks met elkaar hebben, want het enige dat je nodig hebt zijn twee personen met een gezonde dosis lust. Toch willen we het niet al te cliché maken en hebben we aantal bijzondere plekken om seks te hebben voor je bedacht.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

De verschillende plekken zijn niet al te riskant en nog aardig realiseerbaar ook. Zo hoef je je niet druk te maken om je omgeving en kun je volop genieten van de chemie tussen jou en je partner. Al kun je natuurlijk ook je eigen fantasie erop los laten en er misschien een top tien van maken. Wat denk je van deze zeven beste locaties om seks te hebben?

1. In de parkeergarage

Er zijn overal parkeergarages en laten die zich nu uitstekend lenen voor een goeie vrijpartij. Je moet wel wat voorzichtig zijn met de camera’s, maar er is vast wel een hoek ergens waar je je gang kunt gaan. Vooral in de avond zijn garages erg verlaten. En als je het liever niet doet in een parkeergarage met allemaal camera’s in de buurt, dan kun je nog altijd kiezen voor een leeg parkeerterrein. Ook die zorgen voor de nodige spanning. Uiteraard helpt het ook als je een ruime auto hebt. Maakt het net even iets makkelijker.

2. Op een kleed voor de open haard

De open haard heeft altijd iets romantisch en dan vooral als het nog winter is. We kennen allemaal de vrijscènes wel uit de films die zich afspelen voor een open haard. We hoeven je niet uit te leggen hoe magisch dit kan zijn, vooral als er een comfortabel kleed voor je klaarligt en de temperaturen juist zijn. De vraag is natuurlijk wel of je thuis een open haard hebt of niet. Zo niet, dan weet je dus waar je naar op zoek moet. Eventueel kun je kiezen voor een hotel, appartement of vakantiehuis waar wel een open haard beschikbaar is.

3. Ergens in een maïsveld

Maisvelden hebben iets mysterieus, zomers, en ze bieden je ook beschutting waardoor je weet je dat niemand je ziet. Wel even kijken of je een wat minder begroeid plekje kunt vinden, want anders kan het wat gaan prikken tijdens de daad. Zorg er ook voor dat je de weg niet kwijtraakt en niet een boze boer tegenkomt die zich hardop afvraagt wat jullie allemaal uitspoken. Andere velden waarop verbouwd wordt kunnen ook spannend zijn, want het draait allemaal om de beschutting.

4. In een hotel

Een hotel klinkt op zich niet eens zo heel spannend, maar je kunt het wel heel spannend maken als je een hotelkamer huurt, puur met de gedachte om elkaar te verwennen. Dat betekent dat jullie jezelf goed aankleden en al toewerken naar het moment dat tussen die vreemde vier muren plaatsvindt. Het liefst huur je een hotelkamer met een mooi uitzicht om het nog een stuk opwindender te maken. De liefde bedrijven met een weergaloos uitzicht maakt de vrijpartij namelijk onvergetelijk. Dan heb je in sommige landen en op sommige plekken over kamers die je kunt huren voor een paar uur, puur voor de seks.

5. In een slaapzak onder de sterren

Er is een directe wisselwerking tussen natuur en romantiek en je hoeft er niet eens veel moeite voor doen om te genieten van wat de natuur te bieden heeft. Het liefst doe je dat natuurlijk met je partner en komt daar een mooie vrijpartij bij kijken. Een mooie sterrenhemel biedt het allermooiste uitzicht dat er maar is en door uit de grote stad te gaan is de kans op een mooie sterrenhemel het grootst. Neem vooral een slaapzak mee en geniet ervan. Samen in een ruime slaapzak, heerlijk knus, en heerlijk warm.

novamora
Casual chat tip: Novamora
  • Chatten en flirten bij Novamora (18+)
  • Discreet en anoniem chatten
Bekijken op Novamora

6. In een trappenhuis

Trappenhuizen zijn heel erg sexy en zijn perfect voor de meeste posities. Je kunt zowel staand als zittend erop los vrijen en het wordt in geen geval zo beklemd als bijvoorbeeld in een auto of ander gesloten voertuig. Tip: het is meestal erg rustig in het trappenhuis als er een lift in het gebouw zit. Trappen zijn er in de bovenste verdiepingen eigenlijk alleen maar voor uiterste noodgevallen, dus hier is de kans het grootst dat je niet wordt gesnapt. Maar toch blijft het zelfs dan een spannend idee dat er altijd wel iemand naar binnen kan lopen.

7. Op het strand

Heel veel romantischer dan het water wordt het niet en dat geldt vooral tijdens zonsondergang. Het is dan misschien nog net iets te licht om er onbezorgd op los te frunniken, maar als je eventjes wacht dan wordt het al wat rustiger op het strand. Het klimaat in Nederland is wellicht net even iets minder geschikt voor een vrijpartij in de duinen, want op de momenten dat het klimaat zich daarvoor leent, gaat iedereen naar het strand.

In het buitenland moet je goed oppassen dat je niet in de problemen komt met de lokale autoriteiten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zand tussen je kleren. Een alternatief is daarom ook de zonsopkomst, want dan is er waarschijnlijk niemand op het strand of zijn er in elk geval minder mensen. En dat is dat beetje zand wel waard.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Deel dit artikel
Geef je reactie