Home Be2

Be2

Be2 is een datingsite dat zich volledig richt op de serieuze single die op zoek is naar een vaste relatie. Als je op zoek bent naar een snelle hook-up of een scharrel voor erbij dan ben je hier niet op het juiste adres. Dat maakt be2 maar al te duidelijk op de website. Met meer dan een miljoen leden is het een datingsite van formaat. Of je nu op zoek bent naar iemand bij je in de buurt of aan de andere kant van Nederland: je kunt het vinden op de Be2 datingsite.

Hoe werkt Be2?

Be2 werkt wat anders dan de standaard online datingsite. Anders dan bij veel datingsites heb je niet te maken met lange lijsten datingprofielen waar je zelf op zoek moet gaan naar een single. De Be2 datingsite helpt je bij het vinden van een relatie. Als je een account aanmaakt dan word je gevraagd om een lijst met vragen in te vullen, ook wel een persoonlijkheidstest genoemd. De persoonlijkheidstest is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek zodat je een goed beeld krijgt van je persoonlijkheid en wat daarbij past. Op basis van deze test krijg je iedere dag een aantal matches voorgeschoteld die bij je passen.

Bezoek Be2

Be2 gratis

Of Be2 gratis is hangt af van wat je onder gratis verstaat. Je kunt er zonder kosten een account aanmaken, de persoonlijkheidstest doen en een overzicht krijgen van je partnervoorstellen. Als gratis lid kun je echter niet veel meer. Berichten versturen en lezen is alleen mogelijk als je een betaald lidmaatschap afneemt. Met het betaalde lidmaatschap open je de deuren naar alle functionaliteiten. Je kunt dan onbeperkt berichten lezen en versturen maar ook van alle andere functies gebruikmaken.

De eigenschappen tellen

In een relatie zijn een aantal factoren doorslaggevend voor het succes. Natuurlijk is er het opleidingsniveau maar ook de karaktereigenschappen spelen een grote rol. Door de persoonlijkheidstest krijgt je niet alleen zelf een goed beeld van je persoonlijkheid maar je ziet hierdoor ook waarom je wel of niet goed bij een andere single past. Bij de matches die je ontvangt staat een score vermeld zodat je snel inzicht krijgt op welke gebieden jullie bij elkaar passen en op welke gebieden jullie tegenpolen zijn.

Tips voor Be2

  • Gebruik je beste foto als eerste foto. Deze foto krijgen je matches als eerst te zien.
  • Stuur een uniek eerste bericht zodat je opvalt tussen de rest van de berichten.
  • Log iedere dag in om geen enkele match te missen.

Veiligheid

Bij de Be2 datingsite bepaal je zelf met wie je contact opneemt. Uiteraard kun je ook zelf berichten van anderen ontvangen. Je bepaalt hiernaast zelf wie je foto mag zien. Als je niet open en bloot op de datingsite zichtbaar wilt zijn, bijvoorbeeld omdat je een publieke baan hebt, dan is dat mogelijk. Je privacy blijft hierdoor altijd gewaarborgd. Berichten versturen doe je via het internet systeem zodat je niet je eigen email adres hoeft te gebruiken. Doordat Be2 met toonaangevende service providers werkt doet het bedrijf er alles aan je persoonlijke informatie te beschermen. Zo is de website van Be2 bijvoorbeeld beveiligd met een SSL encryptie zodat kwaadwillenden de gegevens niet kunnen onderscheppen.

Singles Be2

Be2 is een bekende datingsite dat al een aardig tijdje meedraait in de online datingwereld. De database met singles is gevarieerd met leden in alle leeftijdsgroepen. Zo kunnen twintigers er leeftijdsgenoten vinden maar ook ouderen kunnen er personen ontmoeten met dezelfde leeftijd. Iedereen is welkom. Of je nu een homo bent, in een uithoek van Groningen woont of net 18 bent geworden; Be2 is een datingsite waar je dan terecht kunt.

Bezoek Be2

Over Be2

Be2 is relatiebemiddelingsbureau zoals ze zichzelf noemen met een groot ledenbestand. De website is al in 2004 gelanceerd en is in al deze jaren sterk gegroeid. Niet alleen in Nederland maar over de gehele wereld. Op dit moment heeft Be2 wereldwijd meer dan 16 miljoen leden verspreid over 30 landen en 6 continenten. Iedere dag neemt het ledenbestand met ongeveer 20.000 leden toe. Met 225 medewerkers en 41 verschillende nationaliteiten doet Be2 er alles aan om het je zo makkelijk, leuk en spannend mogelijk te maken in je zoektocht naar ware liefde, een date of vriendschap.