Home Dating apps Badoo Superkrachten: wat is het en wat kun je ermee?

Badoo Superkrachten: wat is het en wat kun je ermee?

3 minuten leestijd
0
badoo packshot

Badoo is helemaal gratis als je niet wilt betalen voor online daten en het ontmoeten van nieuwe mensen. Toch is het handig als je voor een klein bedrag veel meer kansen op contact hebt. Dat is waar de Superkrachten van Badoo voor zijn bedoeld; om je te helpen boven de rest van de miljoenen leden uit te steken. Met de Superkrachten val je meer op en krijg je meer aandacht dan met een gratis account. Je krijgt meer opties bij het zoeken naar andere leden, je ziet welke leden jou leuk vinden en je berichten worden als eerst gelezen. Wie wil dat nu niet?

Wat kun je met Superkrachten?

Superkrachten is de Badoo variant van een premium lidmaatschap waarmee je sneller en meer mensen leert kennen. Je krijgt namelijk toegang tot een lange lijst met functies die alleen de leden met Superkrachten kunnen gebruiken. Vandaar ook de naam “Superkrachten”. Deze premium functies geven je een aanzienlijk voordeel ten opzichte van de gratis leden. Dit zijn de functies die je kunt benutten:

Vinden jou leuk

Het Kennismakingsspel van Badoo is een populaire feature dat door duizenden leden per dag gebruikt wordt om nieuwe mensen te leren kennen. Waar je als gratis lid “geluk” moet hebben om een match te hebben heb je met Superkrachten het voordeel dat je al weet wie jou leuk vindt. Je ziet wie ‘Ja’ op je foto hebben gestemd tijdens het Kennismakingsspel; je hoeft zelf alleen nog maar de keuze te maken met wie je gematcht wil worden.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Chat met de populairste leden

Je oog laten vallen op één van de gewilde personen op Badoo? Als gratis lid kun je dan geen bericht versturen en moet je wachten tot het lid minder populair is. De Superkracht functie draagt niet voor niets deze naam en daarom krijg je exclusieve toegang tot de populairste mensen op Badoo.

Vorige stem ongedaan maken

Terwijl je verschillende profielen in het Kennismakingsspel achter elkaar met “Nee” beoordeeld doe je dit per ongeluk ook voor een profiel die je juist heel leuk vindt. Wat nu? Als gratis lid is je kans voorbij maar met Superkrachten maak je “Nee” stemmen in het Kennismakingsspel ongedaan. Je krijgt een tweede kans om “Ja” te stemmen in het spel (net als Tinder Rewind).

Hebben jou als favoriet gevoegd

Terwijl de Badoo leden je profiel bezoeken durft lang niet iedereen een eerste bericht te versturen. Wat deze leden vaak doen is jou toevoegen als favoriet om zo te wachten tot jij de eerste stap zet. Als gratis lid zie je jammer genoeg niet wie jou als favoriet toegevoegd heeft, met Superkrachten zie je dit wel.

Bezoek Badoo

Chat als eerste met nieuwe leden

Nieuwe leden bij Badoo worden overspoeld met berichten en daarom krijgt niet iedereen toegang tot de nieuwste leden. Met Superkrachten hoef je niet te wachten en kun je direct chatten met deze nieuwe leden; enorm handig als je anderen voor wilt zijn.

Badoo kennismakingsspel

Markeer je bericht

Met Superkrachten vallen je berichten meer op. Hoe? De berichten die je markeert worden als eerste door al je contacten gelezen. Je bericht komt niet onderop de stapel te liggen tussen alle andere berichten maar bovenop. Zo weet je zeker dat de ander niet om je bericht heen kan.

Onzichtbare modus

Waar gebruikers een e-mail of bericht krijgen als iemand het profiel bezoekt kan het zijn dat je helemaal niet wilt dat ze erachter komen dat jij de bezoeker was. Met de Onzichtbare modus kun je profielen bekijken zonder dat iemand het in de gaten heeft.

Stickers

Onderdeel van het premium Badoo lidmaatschap is dat je toegang krijgt tot coole stickers die je kunt gebruiken als ijsbreker. Misschien dat je dit wat kinderachtig lijkt maar soms is een lach op het gezicht van de ander genoeg om het ijs te breken.

Advertentievrij

Om de website draaiende te houden worden advertenties getoond. Met Superkrachten kun je van Badoo gebruikmaken zonder lastig gevallen te worden door deze advertenties.

Hoe krijg je Superkrachten?

Het spreekt voor zich dat deze functies niet voor iedereen beschikbaar zijn. Je kunt er alleen gebruik van maken als je Superkrachten activeert door een betaling te doen. Dit is mogelijk met iDeal maar ook met PayPal of een creditcard. Je kunt hierbij kiezen uit een periode van 30, 90, 180 of 365 dagen. De betaling is ook mogelijk per sms. Het abonnement wordt voor Nederlandse gebruikers per 5 dagen vernieuwd, voor Belgische leden is dit per 7 dagen. Het activeren van Superkrachten is mogelijk via verschillende buttons in de app en website. Zo kun je het actieven door op je profiel naar de Superkrachten functie te zoeken en op Activeren te drukken. Informatie over het Superkrachten lidmaatschap is te vinden onder Betalingsinstellingen.

Ga naar Badoo

Waar Tinder een Plus lidmaatschap heeft kun je bij Badoo gebruikmaken van Superkrachten. Het is het premium abonnement waarmee je boven iedereen uitstijgt. Als je tijd wilt besparen, meer aandacht en meer succes wilt hebben dan zijn de Superkrachten precies wat je zoekt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Videodate? 8 dating apps met live videochat

Steeds meer mensen vinden hun liefde online. Het is een gemakkelijke manier om nieuwe mens…