b-loved
Wanneer het in de liefde niet helemaal vanzelf gaat, is het absoluut niet erg om hiervoor hulp in te schakelen. Het kan nogal eenzaam zijn wanneer je vrienden en vriendinnen steeds meer tijd aan hun relatie en gezin besteden, terwijl jij nog steeds vrijgezel bent. Zeker wanneer je de laatste in de vriendengroep bent. Natuurlijk is dat geen reden om opzoek te gaan naar liefde, maar het kan er wel aan bijdragen dat je meer haast voelt.

Mensen die je in het openbaar tegenkomt – bijvoorbeeld tijdens het uitgaan of op een verjaardag – zijn lang niet allemaal even serieus in de liefde. Of ze hebben al een relatie. Daarom kiezen steeds meer mensen voor relatiebemiddeling. Op die manier is het gemakkelijker om met gelijkgestemden in contact te komen en iemand te ontmoeten die samen met jou een mooi leven tegemoet wil gaan. Het is de perfecte manier om jouw ideale match te leren kennen.

Voor wie is B-loved bedoeld?

B-loved is zo’n website voor relatiebemiddeling. Het is een professioneel relatiebureau dat ervoor zorgt dat dames en heren op een ongedwongen manier met elkaar in contact komen, omdat zij zoveel raakvlakken hebben. Je wordt gematcht door een persoonlijke matchmaker die zich helemaal verdiept in wie jij bent en wat je zoekt. Samen met de coaches, psychologen en seksuologen van B-loved zoekt deze matchmaker voor jou de meest geschikte date.

De website van B-loved is vooral bedoeld voor actieve, stijlvolle singles die de ware nog niet hebben ontmoet. Ben jij zo iemand? Dan wordt het hoog tijd om je verder te verdiepen in deze website en de mogelijkheden die B-loved aan haar leden biedt. Tijd voor actie!

Hoe werkt B-loved: de werkwijze en het intakegesprek

Voor relatiebemiddelingsbureau B-loved staat een persoonlijke, discrete en professionele aanpak bovenaan. Zij vinden dit heel belangrijk en doen er dan ook alles aan om dit te verwezenlijken. De coaches van dit bureau zijn enthousiast, flexibel en hebben liefde voor hun vak. Dat is ook nodig wanneer het hun doel is om jou in de liefde te begeleiden.

De coaches helpen jou in de zoektocht naar de liefde van je leven en houden daarvoor regelmatig contact met jou. Op die manier leren ze jou het beste kennen en daar kunnen ze de zoektocht dan op aanpassen. Je wordt stap voor stap geholpen en begeleid, als dat nodig is. Ook de psychologen en seksuologen van B-loved schieten te hulp wanneer je dat wilt.

De kosten van relatiebemiddeling

Het is heel fijn om hulp te krijgen, maar we weten allemaal dat daar vaak een prijskaartje aanhangt. Wil je meer weten over hoe je aan de slag kunt gaan met B-loved? Op de website worden geen kosten voor een lidmaatschap vermeld, dus daarover kunnen we je helaas niet informeren. Daarom is het verstandig om even contact op te nemen, als je meer wilt weten. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Er is een contactformulier dat je kunt invullen, je kunt gebruikmaken van de online chat op de website of je kunt bellen naar het telefoonnummer dat vermeld wordt.

De liefdestest

Op de website van B-loved kun je de liefdestest doen. Op die manier ontdek je wie er bij jou past. Het is ook mogelijk om iemand van hetzelfde geslacht te ontmoeten. Liefde is liefde en daarom zijn er bij B-loved geen grenzen qua match mogelijkheden.

Kom er dankzij de test achter waar je precies naar opzoek bent, zodat je dit ook voor jezelf duidelijk krijgt. De test laat je ook inzien hoe jij persoonlijk scoort op liefdesgebied en aan welke dingen jij eventueel nog zou kunnen werken. Niemand is perfect, maar het is gelukkig wel mogelijk om jezelf continu te blijven verbeteren.

Onder het kopje ‘getuigenissen’ op de website lees je succesverhalen van andere leden. Dien gerust een belverzoek in via de website, als je meer informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk is een erkend keurmerk voor relatiebemiddelingsbureaus. Helaas zijn lang niet alle relatiebemiddelingswebsites even betrouwbaar, professioneel en succesvol. Wanneer een bureau dit keurmerk op haar website mag tonen, betekent het dat je te maken hebt met een betrouwbaar bureau. Deskundigheid en betrokkenheid staan centraal bij zo’n bureau en dat geldt ook voor de manier waarop leden worden geholpen en begeleid. Dit geldt ook voor relatiebemiddelingsbureau B-loved.

De website en haar werkwijze voldoen dan ook aan strenge kwaliteitseisen om voor dit keurmerk in aanmerking te komen. Wanneer je je aanmeldt bij B-loved worden je kansen op het vinden van een fijne levenspartner aanzienlijk vergroot. En dat is uiteindelijk wat je wilt, toch?

Bezoek B-loved

Over B-loved

B-loved is in 2009 opgericht. Marijke Eerens van B-loved vertelt dat zij voor het vinden van de juiste match tot het uiterste gaan. Vanaf het begin heeft B-loved de ambitie gehad om het grootste en snelst groeiende relatiebureau van de Benelux te worden. Dat is inmiddels gelukt.

Mensen zijn bij B-loved in goede handen. Dat uit zich onder andere door de aansluiting bij Branchevereniging Singles Keurmerk. Op B-loved is het de bedoeling dat mensen een serieuze partner vinden en niet in aanraking komen met mensen die andere bedoelingen hebben, zoals op veel datingwebsites helaas gebeurt.

B-loved gaat om meer dan alleen maar koppelen. Er wordt ook gefocust op persoonlijke groei en ontwikkeling. De slaagkans bedraagt zo’n 83 procent bij de matches die door B-loved ontstaan.