Home App met mij

App met mij

Appmetmij
De afgelopen jaren zijn datingsites en apps steeds populairder geworden. Bekende datingsites zijn bijvoorbeeld Lexa, Relatieplanet of Parship en populaire datingapps zijn onder andere Tinder en Badoo. Toch zijn er naast deze bekendere opties ook nog tal van andere mogelijkheden. Sommige datingsites zijn namelijk specifiek gericht op een bepaalde doelgroep, zoals een bepaalde leeftijdscategorie, interesse of cultuur. Ook zijn er een hoop kleinere datingsites waar je (anoniem) nieuwe mensen kunt leren kennen. Een van deze sites is App met mij.

We vertellen we je meer over deze website. Voor wie is Appmetmij bedoeld? Hoe werkt de website? En is deze betrouwbaar? Wil je misschien gebruikmaken van Appmetmij? Dan is het allereerst goed om te weten dat Appmetmij veel gebruik maakt van nepprofielen: fictieve gebruikers met wie je geen fysieke afspraak kunt maken. Wil je wel fysiek afspreken? Dan raden wij een van deze datingsites aan, die wél echte leden hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Voor wie is het?

Waar sommige datingsites zich specifiek richten op een bepaalde doelgroep, is dit hier niet het geval. Appmetmij is bedoeld voor singles die op zoek zijn naar nieuwe personen om te leren kennen. Op de website staat aangegeven dat ze zich richten op mensen die graag onbevooroordeeld een gesprek zouden willen ingaan met anderen. Appmetmij suggereert dat je via deze site in contact kunt komen met personen die je anders nooit zou hebben ontmoet omdat je hun mobiele telefoonnummer niet hebt. Dit is natuurlijk wel erg simpel geredeneerd en is vaak het geval bij alle datingsites.

Let op, als je denkt dat je met de website Appmetmij ook daadwerkelijk met andere personen kunt WhatsAppen, dan heb je het mis. De naam van deze site is namelijk al direct een beetje misleidend. Er is hier geen sprake van Appen of een vergelijkbare dienst op je telefoon waarmee je berichten naar anderen kunt sturen.

Als je bent aangemeld bij Appmetmij kun je credits kopen. Daarmee kun je berichten versturen via de website, maar van een mobiele app om dit te doen is er op dit moment geen sprake.

Hoe werkt het?

Aanmelden bij Appmetmij is niet lastig. Je kunt je gratis inschrijven en daarvoor hoef je niet veel te doen. Je meldt je aan met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze gebruikersnaam hoeft niet je echte naam te zijn, maar mag ook een schuilnaam zijn. Op deze manier maakt Appmetmij het mogelijk om anoniem met anderen in contact te komen. Om je aan te melden en te kunnen chatten met anderen, dien je wel eerst je profiel in te vullen.

Je profiel bestaat uit je gebruikersnaam, je geboortedatum en het land waarin je woont. Verder kun je ook je interesses aangeven en vertellen naar wat voor iemand je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een man of vrouw? Naar een vriendschap of relatie? Wil je foto’s met elkaar uitwisselen of ben je op zoek naar een leuke date? Dat kun je allemaal in je profiel beschrijven.

Aanmelden bij Appmetmij

Het gehele aanmeldproces bij Appmetmij is snel geregeld. Het neemt slechts enkele minuten in beslag. Na de aanmelding krijg je een email met een bevestigingslink toegestuurd. Door op de link te klikken ga je akkoord met de voorwaarden en wordt je account geaccepteerd. Je ontvangt ook direct een persoonlijke pincode voor het inloggen op je gebruikersaccount. Helaas is het daarna niet direct mogelijk om met andere gebruikers te kunnen chatten; daarvoor heb je namelijk credits nodig – die je moet kopen. Het gebruik van Appmetmij is dus niet geheel gratis. Of sterker nog: helemaal niet gratis.

Credits kopen om berichten te kunnen sturen

Het aanmelden is dan wel gratis, maar zonder dat je betaalt kun je eigenlijk vrij weinig met deze website. Om berichten naar anderen te sturen en te ontvangen, heb je namelijk credits nodig. En deze kosten geld. Er zijn enkele manieren om credits te verdienen; bijvoorbeeld door je profiel volledig in te vullen. Toch merk je al snel dat je erdoorheen bent na enkele berichten. Het gevolg is dat je dan al snel weer credits moet gaan kopen om te kunnen blijven chatten met andere (fictieve) gebruikers van Appmetmij.

appmetmij website

Is Appmetmij betrouwbaar?

Voordat je aan een datingsite begint, wil je natuurlijk wel weten of deze betrouwbaar is. Hoewel het niet duidelijk op de site wordt aangegeven, is het vrij snel duidelijk dat er veel gebruik wordt gemaakt van fake profielen. De foto’s van de dames op de homepage zeggen eigenlijk al genoeg. Op deze manier worden er veel mannen naar de website toegetrokken en vrijwel geen vrouwen. Een legitieme datingsite zal toch proberen om ervoor te zorgen dat zowel dames als heren zich aanmelden, maar dat lijkt hier niet het geval.

Ook valt er in de algemene voorwaarden van Appmetmij iets te lezen over het gebruik van de fake profielen. Daarin staat namelijk vermeld dat ze personen kunnen inschakelen om contacten via de website te leggen. “Appmetmij.nl is met name bedoeld om chatgesprekken te voeren. Deze gesprekken kunnen plaatsvinden tussen gebruikers onderling en tussen gebruikers en fictieve profielen (genaamd Chathosts). Met Chathosts kunnen op de website online chatgesprekken worden gevoerd, maar zijn fysieke afspraken niet mogelijk.” Dit is dus eigenlijk een nette beschrijving van het feit dat er gebruik gemaakt wordt van nepprofielen.

Ook in reviews van gebruikers wordt geschreven dat er bijzonder veel gebruikgemaakt wordt van deze neppe profielen, die de meeste gebruikers lang aan het lijntje hebben gehouden. Deze nepprofielen proberen je lang aan de praat te houden, zodat je steeds meer credits koopt om het gesprek voort te zetten – zonder dat er uiteindelijk een echte ontmoeting op volgt. Mede daardoor raden we deze andere websites aan, die geen fictieve profielen hebben:

Deze seksdating websites geven aan geen fictieve profielen te gebruiken.

Over Appmetmij

Alles bij elkaar opgeteld is de kans vrij groot dat je via Appmetmij niemand zal vinden voor een langdurige relatie. De kans om teleurgesteld te worden is helaas een stuk groter. Ben je op zoek naar een online chat met dames? Dan verwijzen we je graag naar een ander adres. Aanmelden is dan wel gratis bij Appmet mij, maar om berichten te kunnen versturen en ontvangen moet je credits kopen. En aangezien er veelvuldig gebruik gemaakt wordt van fake profielen, is de kans aanwezig dat je met iemand chat die nooit met je zal afspreken. Alleen daarom al is het slim om deze website te vermijden.