Home Vriendschap Anygram: een nieuwe taal leren met de hulp van online vrienden

Anygram: een nieuwe taal leren met de hulp van online vrienden

2 minuten leestijd
0
anygram app

Anygram is een social networking app waarin het leren van een nieuwe taal centraal staat. Een taal leren is natuurlijk veel leuker als je het meteen in een conversatie kunt toepassen. Bovendien is er een hele community die je kan helpen om de taal te leren. Met de Anygram app kun je nieuwe vrienden in het buitenland zoeken om mee te kletsen, een nieuwe taal te leren of een andere cultuur te ontdekken.

Hoe werkt Anygram?

Je begint met het aanmaken van een account en een profiel pagina. In een korte bio beschrijf je in het kort wie je bent, welke talen je spreekt en wat voor interesses je hebt. Je kunt net als op de meeste sociale netwerken je verhalen, korte berichten, foto’s en video’s posten, waar anderen dan op kunnen reageren. Je kunt er dus vriendschappen sluiten en berichten sturen naar andere leden van het platform.

Daarnaast kun je in een discussiegroep meepraten over verschillende onderwerpen zoals muziek, kunst of cultuur. Daarmee kun je je nieuwe taal oefenen in een debat. Het is interessant om te zien hoe iemand die aan de andere kant van de wereld woont op een hele andere manier kan kijken naar iets wat wij hier heel gewoon vinden.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

Hulp bij het leren van en nieuwe taal

De app is er helemaal op ingericht om iemand anders te helpen om een taal te leren of zelf een nieuwe taal leren. In de app vind je verschillende functies die je helpen de andere taal onder de knie te krijgen. Er is bijvoorbeeld een vertaalfunctie en de app suggereert vaak gebruikte zinnen in 23 verschillende talen om makkelijk een conversatie in een vreemde taal te starten.

Daarnaast heeft de app heeft een corrigeer functie zodat anderen niet alleen inhoudelijk kunnen reageren op jouw post, maar ook je post kunnen corrigeren op de juiste spelling en grammatica. Er is ook een vertaal marktplaats, waar je teksten kunt posten en leden van de community je kunnen helpen een tekst te corrigeren of te vertalen.

Een leuke extra feature in Anygram is de pen pal-functie waarmee je brieven kunt uitwisselen met penvrienden over de hele wereld om interesses te delen en tegelijkertijd elkaar helpen om een taal te leren.

Wat kost het om Anygram te gebruiken?

Anygram is een gratis app die je dus zonder kosten kunt downloaden in een app store en kunt gebruiken. Door teksten te vertalen kun je punten verdienen. Je kunt ook punten kopen om teksten op de marktplaats te laten corrigeren en vertalen. De app is zowel beschikbaar in de Apple App Store als in de Google Play Store.

App StoreGoogle Play

Voor wie is Anygram bedoeld?

Anygram is voor iedereen die graag een nieuwe taal wil leren en in contact wil komen met mensen over de hele wereld om zo nieuwe culturen te ontdekken. Anygram is dus geen dating app, maar een manier om mensen bij elkaar te brengen door het leren van een taal. In die zin is het een vriendschaps-app dat gebaseerd is op het delen van talen.

anygram

Tips voor als je nieuw bent op Anygram

Omdat Anygram geen vluchtige dating app is, maar het juist om het leren van een taal en het delen van verhalen gaat, helpt het als je begint met het leggen van contacten om oprecht en vriendelijk te zijn zonder meteen al te veel over jezelf te vertellen. Het is een community waar mensen elkaar graag helpen, dus je zult aangenaam verrast zijn om te ontdekken hoe snel je nieuwe vrienden maakt door iemand te helpen bij het leren van een nieuwe taal.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Vriendschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

‘Lichaamsgeur onderscheidt vriend van vijand’

Soms ontmoet je iemand en voel je meteen dat je op één lijn zit. Het is misschien niet een…