Vrouwen met een kleurtje zijn gewild onder Nederlandse mannen. Van de halfbloedjes en lichtgetinte latina’s tot de donkere dames: voor sommige mannen is dit hun type waar ze vallen. En dat heeft vaak niet alleen te maken met het exotische en warme uiterlijk, maar misschien nog wel meer door het temperament dat ze hebben en de passie die ze tonen. Het is gewoon wat anders dan een oerhollandse dame, en dat trekt sommige mannen aan.

Hoewel Nederland wordt bestempeld als een multicultureel land, is het nog niet vanzelfsprekend dat je in contact komt met gekleurde singles. Helemaal als je deze singles online zoekt, dan is het als zoeken naar een speld in een hooiberg. Tenzij je je kansen waagt op een datingsite die zich specifiek richt op het koppelen van Nederlanders met gekleurde mannen én vrouwen uit Afrika.

We hebben het over AfroIntroductions: een datingsite voor Afrikaanse singles en degenen die op hun vallen en willen daten. Met meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers en dagelijkse honderden nieuwe aanmeldingen is AfroIntroductions de plek waar je moet zijn.

Bezoek AfroIntroductions

afrointroductions app

Voor wie is het?

De schoonheid en uiterlijke kenmerken van Afrikaanse vrouwen zijn bij iedereen bekend. Van de volle borsten en billen tot de grotere lippen en de spannende uitstraling: het zijn de sensuele eigenschappen waar je meteen aan denkt. Maar er is zoveel meer interessant aan de Afrikaanse vrouwen, waarvan het uiterlijk en de donkere huidskleur samen slechts één interessante eigenschap zijn.

Over Afrikaanse vrouwen te zeggen dat ze met enorm veel zijn. In Afrika en haar 54 landen wonen maar liefst 1.31 miljard mensen. Als je ervan uitgaat dat de helft vrouw is, en ook een deel ervan single, dan is het niet moeilijk om tot deze conclusie te komen.1

Bovendien wonen ook nog eens veel vrouwen uit Afrika in andere continenten, waaronder in Europa. Dat merk je ook wel op een datingsite zoals AfroIntroductions, waar niet alleen donkere dames uit landen als Nigeria, Ghana en Zuid-Afrika aanwezig zijn, maar ook uit landen als Frankrijk, Duitsland én Nederland

De Afrikaanse vrouwen die zich bij een datingsite aanmelden zijn in de regel op zoek naar één ding: een beter leven. En dat willen ze bereiken door met je te trouwen. Omdat bijna het gehele Afrikaanse continent als derdewereld wordt bestempeld, zijn er talloze lokale vrouwen uit landen als Madagaskar, Ivoorkust, Kameroen die een uitweg zoeken. Een deel ervan die toegang heeft tot internet, bijvoorbeeld via een internetcafé, doet dat met behulp van een datingsite zoals AfroIntroductions.2

Deze vrouwen willen een blanke man: eentje die hen een beter leven kan bieden, omdat ze ervan uitgaan dat alle blanke mannen rijk zijn. Gekoppeld met het beeld dat Afrikaanse mannen een vrouw snel in de steek laten, zelfs als er kinderen in het spel zijn, hebben de vrouwen het idee dat elke blanke man beter is. En waarschijnlijk is dat gemiddeld gezien ook zo, dus je kunt het ze niet eens kwalijk nemen.

Cupid Media

Hoe werkt AfroIntroductions ?

AfroIntroductions van nature een simpele maar effectieve datingsite: geen poespas, maar gericht op het contact tussen de leden. Aan de ene kant heb je de Afrikaanse vrouwen, en in mindere mate ook mannen, die iemand buiten het Afrikaanse continent zoeken. Aan de andere kant zijn er de niet-Afrikaanse leden die interesse hebben in singles met Afrikaanse roots. AfroIntroductions is de datingsite die deze twee groepen koppelt: ontdekken, interesse tonen, chatten, daten en afspreken. Zo begint de voorbereiding op een huwelijk met een Afrikaanse schoonheid op AfroIntroductions, waar je de vrouw vindt die aan je eisen en wensen voldoet.

Om bij het begin te beginnen: je start met registreren. Dit kan met je Facebook-profiel of met je e-mailadres, waarvan de Facebook-optie doorgaans het snelst is. Dankzij de koppeling met Facebook kun je je gegevens overnemen, inclusief foto’s van je Facebook-profiel. Als je je hebt aangemeld, dan kun je meteen aan de slag met je AfroIntroductions-profiel. Vul de gegevens aan, optimaliseer je profieltekst en doe een dubbel-check of alles klopt. Je profiel is wat de vrouwen lokt, interesseert en uitnodigt om met je contact op te nemen.

Met het invullen van je profiel achter de rug ben je klaar om te zoeken. AfroIntroductions draait grotendeels om het zoeken, omdat je daarmee kunt filteren op de eigenschappen die je graag ziet in een partner. Natuurlijk word je zelf ook benaderd, maar als je liever zelf de keuze maakt, dan doe je dit door de zoekfunctie te gebruiken. Elke zoekopdracht levert een lijst met profielen op. Kies het profiel waarvan je de persoon erachter wel ziet zitten, stuur een bericht en wacht op een reactie.

afrikaanse vrouwen

AfroIntroductions lidmaatschap

Alle leden die zich aanmelden bij AfroIntroductions starten met het ‘standaard’ lidmaatschap. Dit is volledig gratis en vrijblijvend: geen verborgen kosten. Dat is wel zo fijn als je alleen maar even wilt kijken of “wat” voor je te vinden is. Als gratis lid kun je je profiel creëren, foto’s toevoegen, interesse tonen en berichten versturen met betalende leden.

Wanneer je meer mogelijkheden wilt, en met iedereen wil chatten, dan kun je het Goud- of Platina-lidmaatschap kiezen: twee extra lidmaatschapsvormen met meer functies om te gebruiken. Dit zijn de lidmaatschapskenmerken van elke vorm:

cupid lidmaatschap

Bezoek AfroIntroductions

Gratis daten bij Afro Introductions? Het kan, alleen ben je dan wel min of meer afhankelijk van de gewilligheid van de betalende leden. En in het geval van Afrikaanse vrouwen die in ontwikkelingslanden wonen, gaat het meestal niet om betalende leden. Voor hen is AfroIntroductions met name uitnodigend omdat het hen niets kost, en dus verwachten dat de man het betaalde lidmaatschap heeft. Kortom, wanneer je optimaal gebruik wilt maken van AfroIntroductions, dan ontkom je er niet aan om een Goud- of Platina-lidmaatschap te nemen. Gelukkig kost het de wereld niet, zoals je kunt zien aan de onderstaande prijzen voor de lidmaatschapsvormen:

Prijs Goud

  • 12 Maanden € 123,98 (€ 10,33 p/m)
  • 3 Maanden € 61,98 (€ 20,66 p/m)
  • 1 Maand € 30,98

Prijs Platina

  • 12 Maanden € 143,99 (€ 12,99 p/m)
  • 3 Maanden € 71,99 (€ 24,- p/m)
  • 1 Maand € 35,98

Identiteitscheck

Internationale contacten zijn opwindend en fascinerend. Singles op AfroIntroductions leven vaak in een compleet andere wereld. Het is dan ook niet vreemd dat je je laat meeslepen door de soms tragische maar vooral intrigerende verhalen die zij delen. Maar wie zegt dat dit verhaal wel op waarheid is gebaseerd? Je kunt het nooit helemaal zeker weten als je iemand in Afrika leert kennen op een datingsite. Hoe weet je bovendien dat de persoon op de foto wel echt deze Afrikaanse schone is? En niet een Nigeriaanse man die je geld afhandig wil maken?

legitimeren

AfroIntroductions heeft daarvoor een identiteitscheck beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Ze noemen het profielverificatie: een controle door AfroIntroductions of de persoonsgegevens en foto van de persoon overeenkomen met die op het profiel. Met andere woorden: de Afrikaanse vrouwen met een verificatie-badge hebben zichzelf geverifieerd aan de datingsite met behulp van een identiteitscontrole. Hierdoor weet je als AfroIntroductions-gebruiker dus dat je écht met de persoon op de foto chat, omdat een van deze vormen van identificatie overeenkomt met het profiel:

  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Nationaal identificatiedocument

Bezoek AfroIntroductions

Over Afro Introductions

Liefhebbers van een donkere huidskleur kunnen vinden wat ze zoeken op datingsites zoals AfroIntroductions. De datingsite bestaat al sinds 2002, waarmee het een van de oudste datingsites ter wereld is. In al die jaren heeft het een naam opgebouwd dat nog eens onderstreept wordt door de succesverhalen van voormalig gebruikers van de datingsite. Inmiddels bestaat AfroIntroductions dus al heel wat jaren en is het niet meer alleen via de website bereikbaar, maar ook via de handige app. Dus als je liever je smartphone gebruikt, dan kun je ook gewoon de app downloaden en installeren.

De datingsite is onderdeel van het grote Cupid Media Netwerk; een internationaal datingnetwerk bestaande uit meer dan 30 individuele datingsites. Met het aanbod datingsites van Cupid Media is internationaal daten binnen handbereik. Niet alleen matchen ze Afrikaanse vrouwen aan mannen wereldwijd, ook doen ze dit voor singles uit andere landen met alleszeggende namen zoals UkraineDate, ThaiCupid en AsianDating.