Home LGBTQ Account op Grindr geblokkeerd? Dit zijn de redenen waarom Grindr je kan verbannen

Account op Grindr geblokkeerd? Dit zijn de redenen waarom Grindr je kan verbannen

3 minuten leestijd
0
grindr app

Grindr, de meest bezochte gay dating app ter wereld. Het is de app die de wereld van gays vergroot heeft; het is niet eens meer nodig om de deur uit te gaan als je andere mannen wilt ontmoeten. Of dat nu voor een leuk gesprek is of een spannende gay seksdate; het kan allemaal op de dating app. Waar de meeste mannen er jarenlang van kunnen genieten zijn er ook mannen die de app maar voor een korte tijd kunnen gebruiken. Als je de regels van de dating app niet leest dan ligt een verbanning altijd op de loer. Verbreek de richtlijnen van Grindr en voor je het weet zijn al je contacten weg en is er geen enkele manier meer om in te loggen. Terwijl je het niet verwacht kom je erachter dat je Grindr account geblokkeerd is. De blokkade voorkomt dat je nog langer actief kunt zijn op de dating en geen toegang meer hebt tot je account. Hoe kan dit?

Waarom Grindr gebruikers blokkeert

Grindr heeft richtlijnen opgesteld waar elke gebruiker zich aan dient te houden. Het maakt niet uit in welk land je woont, de richtlijnen zijn hetzelfde. De richtlijnen zijn ervoor bedoeld om het netjes te houden op de app en te voorkomen dat anderen zich aan je gedrag storen. Wanneer je profiel volgens de regels opgesteld is en je gedraagt je als een gentleman dan hoef je je nergens zorgen over te maken; Grindr zal je niet zomaar blokkeren. Als je je echter niet aan de regels houdt, dan word je voorgoed geblokkeerd. Er is geen tweede kans, geblokkeerde Grindr gebruikers worden permanent uitgesloten van de dating app. Dit zijn de redenen waarom Grindr je account kan blokkeren.

Je profiel

Er wordt veel toegelaten als het aankomt op het invullen van je profiel. Wat Grindr echter niet wil is dat het een plek wordt voor het delen van pornografie waarbij de leden delen van zichzelf in vol ornaat laten zien. Misschien dat je op andere gay datingsites wel eens naaktfoto’s hebt geplaatst maar dat mag niet op Grindr. Dit is het eerste punt dat dubbel vermeld wordt in de richtlijnen van Grindr. Als je profiel één van de regels verbreekt dan kan Grindr je voorgoed verbannen. Dit is wat nog meer niet mag in je Grindr profiel:

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

  • Je geslachtsdeel mag niet door je kleding te zien zijn
  • Als je alleen in je ondergoed bent dan moet je ook je gezicht laten zien
  • Seksuele posities of sekstoys zijn een no-go
  • Foto’s waar copyright op zit
  • Foto’s waarin drugs en wapens op te zien zijn
  • Foto’s van personen jonger dan 18 jaar
  • Jezelf presenteren als iemand anders

Je berichten

Het spreekt voor zich maar Grindr wil graag dat je je netjes gedraagt op de dating app. Als het op je gedrag aankomt dan wil Grindr dat je je netjes en respectvol gedraagt. Geen racistische uitspraken op basis van de huidskleur of voorkeuren; niets wat anderen kan beledigen. De leden van de gay chat app kunnen je rapporteren aan de medewerkers als je je niet gedraagt zoals je je hoort te gedragen. Er is een zero tolerance beleid voor elke vorm van agressief gedrag, pesten, intimideren en ander ongewenst gedrag. Je mag hiernaast niets verkopen op de dating app. Of het nu massages zijn of drugs; als je betrapt wordt dan kun je ervan uitgaan dat je geblokkeerd wordt. Je mag de gay chat app niet gebruiken als gratis advertentieplek om andere diensten of producten te tonen aan anderen.

Een ander onderdeel van de richtlijnen is dat je geen onveilige seks mag promoten. Dat dit je voorkeur heeft is geen probleem maar het is niet iets dat je kunt promoten op de dating app. Om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen mag je geen links naar andere websites toevoegen aan je profiel maar ook niet verzenden tijdens de gesprekken. De enige websites die je mag delen zijn die van Facebook, Twitter en Instagram in de daarvoor bedoeld Social Link velden.

Voorkomen dat je geblokkeerd wordt

Het is niet moeilijk om te voorkomen dat je op Grindr geblokkeerd wordt. Wees jezelf maar bovendien eerlijk en respectvol naar anderen toe en doe je niet anders voor dan je bent. Let op de foto’s die je op je profiel plaatst en dan vooral op het beeld dat de foto’s uitstralen. Beperk de naaktheid op de foto’s en er is niemand die klaagt over je profiel waardoor je geblokkeerd kunt worden.

Verliefd worden is meer...

... dan toeval. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij gayParship weten ze welke aspecten belangrijk zijn voor een langdurige relatie. Hun matchingsprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk het gayParship-Principe
Laad meer artikelen
Laad meer in LGBTQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Wat is de hanky code? De kleuren van een zakdoek als geheimtaal

Als we toch allemaal van elkaar zouden weten wat we zochten op seksueel vlak; het zou het …