8 tekenen dat een man geen toekomst met je wil delen

Redactie
Door Redactie
5 minuten leestijd

In een beginnende relatie is het niet altijd duidelijk hoe je ervoor staat en wat de verwachtingen zijn van beide kanten. De onduidelijkheid kan juist spannend zijn voor de één terwijl de ander het maar zenuwslopend vindt. Dit zijn de tekenen waar je op moet letten als je wilt weten of de man een toekomst met je wil opbouwen:

1. Hij stuurt je vaak of alleen berichten als hij dronken is

Eén van de meest voor de hand liggende tekenen dat een man geen toekomst met je wil is dat hij alleen berichten stuurt of langs wil komen als hij wat op heeft. Met drank op berichten versturen is geen indicatie van echte liefde maar het lijkt er eerder op dat je gebruikt wordt.

2. Hij is verrast als je hem onverwacht tegenkomt

Als een man serieus is over de relatie dan maakt het niet uit hoe, wanneer of waar je hem tegenkomt; hij is blij je te zien. Een man die je gebruikt wil je alleen zien wanneer het hem uitkomt en is verrast als je hem plotseling ergens tegenkomt. Wanneer je dit overkomt dan weet je nu dat eens goed moet nadenken over de relatie.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

3. Hij laat vaak niets van zich horen

Hoe druk het leven van iemand ook kan zijn met werk, hobby’s en andere verplichtingen, het is altijd mogelijk om snel een berichtje te sturen. Elkaar op de hoogte houden van wat je doet maar ook interesse tonen in wat de ander doet is essentieel voor een gezonde relatie. Laat hij geregeld dagen niets van zich horen? Dan kun je er vraagtekens bij zetten of hij wel echt een relatie met je wil.

4. Hij introduceert je niet aan zijn vrienden

Als een man een toekomst met je wil dan kan hij niet wachten om je kennis te laten met zijn vrienden. Misschien dat hij je nog niet meteen mee wil nemen naar familie maar als hij jou en zijn vrienden apart houdt dan is dit geen goed teken. Dit is vooral het geval als jullie al meer dan twee maanden met elkaar omgaan. Verzint hij steeds een andere reden waarom het niet kan? Dan mag je je gerust afvragen wat de echte reden is.

5. Hij wil niet samen slapen

Een teken dat je mogelijk gebruikt wordt is als de man nooit blijft slapen en ook niet wil dat jij bij hem slaapt. Je kunt nog zoveel redenen verzinnen waarom hij dit niet wil maar als hij serieus een relatie met je wil dan wil hij graag samen wakker worden. Moet hij er vroeg uit voor werk? Dan kan hij altijd de werkkleding vooraf meenemen zodat hij direct door naar werk kan.

6. Hij wil alleen thuis afspreken

Een man die niet op een “echte” date wil maar alleen thuis bij jou of hem af wil spreken dan is het goed mogelijk dat je maar voor één ding gebruikt wordt. Op het moment dat hij een leuke date afzegt om later bij je thuis te komen dan kun je vraagtekens zetten bij zijn bedoelingen. Laat de man moeite doen om een avondje thuis te verdienen, vooral in het begin van de relatie.

7. Hij wil je niet zien als seks niet mogelijk is

Eén van de belangrijkste tekenen dat iemand je gebruikt is als hij je alleen wil zien als seks een mogelijkheid is. Heb je laten weten dat je in je periode zit en hij wil je vervolgens een aantal dagen niet zien? Dan kun je ervan uitgaan dat een toekomst er niet in zit voor jullie. Het is dan meer een verkapte vorm van sexdating in plaats van een liefdevolle relatie.

25 zinnen die het verschil maken

Heb je trouwens deze kant-en-klare berichtjes voor op WhatsApp of Tinder al gezien? Het zijn de beste zinnen om iemand stapelgek op je te maken.

8. Hij beschermt zijn telefoon

Is hij bang dat je zijn telefoon in handen krijgt en mag je niet zien wat zijn code is? Als iemand zijn telefoon teveel beschermd dan is er iets aan de hand en verbergt hij iets. Mogelijk ben je niet exclusief in een relatie met hem. Een man die geen geheimen voor je heeft laat de telefoon overal in huis rondslingeren zonder erbij na te denken dat jij er toegang tot kunt krijgen.

Meer mensen zoals jij...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eyeopener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Deel dit artikel
1 reactie