Home Relatie 8 tekenen dat hij niet meer verliefd is

8 tekenen dat hij niet meer verliefd is

2 minuten leestijd
0
winter stel

Een relatie is niet makkelijk. Terwijl je op het ene moment denkt dat alles goed zit kan de man signalen geven dat het niet goed zit. Dit zorgt ervoor dat je vraagtekens zet bij zijn gevoelens en je weet niet wat je er mee aan moet. Het kan onbedoeld zijn maar het is ook mogelijk hij niet meer verliefd op je is. Dit is een pijnlijke conclusie en kan het einde van de relatie betekenen. Er zijn tekenen waar je aan kunt merken dat de man niet meer verliefd op je is.

Toekomstplannen

De man gaat niet in op vragen en onderwerpen over een toekomst samen. Zelfs niet als het om de nabije toekomst gaat om wat leuks samen te doen. Heeft de man het nooit over een gezamenlijke toekomst? Het is dan mogelijk dat hij de toekomst anders voor zich ziet dan jij.

Geen tijd

Als de man geen tijd voor je vrij wil maken dan is dit een duidelijk teken. Mogelijk ben je meer een leuk avondje voor hem dan relatie materiaal. Het kan echter ook zijn dat de man een druk zakelijk leven heeft dus dit geldt niet voor iedereen.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'

Contact met anderen

Een man die verliefd op je is heeft geen behoefte om in contact te blijven met andere single vrouwen. Praat de man geregeld over andere vrouwen of heeft hij nog contact met een ex? Vraag jezelf dan af of hij wel oprecht in je geïnteresseerd is.

Sociale leven

Wil de man je niet mee hebben naar zijn vrienden en familie? Vraag jezelf dan af waarom hij dat niet wil. Tenzij de man een goede reden heeft is dit een teken dat hij niet zo graag in zijn leven wil. Dit is ook van toepassing als hij je familie en vrienden niet wil ontmoeten.

Geen reactie

De man is niet meer zo snel met het beantwoorden van de berichten die je hem stuurt. Misschien krijg je zelfs helemaal geen antwoord meer of sporadisch. Je vraagt je af waarom hij niets naar je terug stuurt. Het negeren van je berichten kan een teken zijn dat hij geen aandacht meer van je wil.

Weinig intimiteit

De man toont minder initiatief als het aankomt op intimiteit. Hij wil alleen maar intiem met je zijn als hij drank op heeft of hij wil helemaal geen intiem contact meer. Dit is een teken dat hij niet of minder in je geïnteresseerd is.

Gevoelens

Veel mannen hebben moeite om over hun gevoelens te praten. Dat maakt het soms lastig om erachter te komen hoe het tussen jullie zit. Als de man echter nooit zijn gevoelens voor je laat merken dan is dit een teken. Dit is vooral het geval als er veel meer tekenen zijn.

Onderbuik gevoel

Of een man verliefd op je is weet je zelf het best. Ga af op je onderbuik gevoel om te bepalen of de man nog verliefd is. Als je denkt dat iets niet klopt dan is dit vaak ook zo. Overleg met vrienden of familie of je gevoelens logisch zijn. Mogelijk hebben zij ook tekenen gezien dat hij niet meer verliefd op je is.

Meer mensen zoals jou...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eye-opener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

8 manieren om jezelf terug te vinden na een relatiebreuk

Een relatiebreuk kan een vervelende gebeurtenis zijn. Misschien hoopte je dat alles nog go…