Home Relatie 6 tekenen dat een man geschikt is voor een relatie

6 tekenen dat een man geschikt is voor een relatie

2 minuten leestijd
0

Als je al wat ervaring hebt met online daten dan weet je dat niet alle mannen serieus op zoek zijn naar een relatie. Een groot deel is op zoek naar een snelle one-night-stand en niets meer dan dat. Een relatie zit er niet in, hoe goed je ook je best doet en hoe leuk je er ook uitziet. Mocht je iemand toch leuk vinden, terwijl hij eigenlijk niet geschikt is voor een relatie, dan kun je niet verwachten dat je dit kunt veranderen. Voorkom dat je achterblijft met een gebroken hart en probeer erachter te komen of een man geschikt is voor een langdurige relatie. Let op deze tekenen als je wilt weten of het relatiemateriaal is of niet.

Hij waardeert je tijd

Als je om 19.00 uur hebt afgesproken hoef je niet te wachten op hem. Hij is op tijd of staat zelfs al op je wachten. Wat je ook hebt afgesproken, je weet dat je er vanuit kunt gaan dat de man er voor je is. Wat je wil is iemand die je tijd waardeert en respectvol met je omgaat door ruim op tijd te komen.

Hij onthoudt de dingen die je zegt

Een man die interesse in je heeft laat dit duidelijk merken. Hij onthoudt wat je in eerdere gesprekken gezegd hebt en haakt hier later op in. Als je verrast bent dat hij iets onthouden heeft uit een eerder gesprek dat betekent dit dat hij goed naar je luistert. Iemand die het alleen om de gratis seks te doen is houdt zich niet bezig met wat je interesses en passies zijn.

Wat wil jij?

"Iedereen heeft het over zichzelf, maar wat wil JIJ? Stel deze 999 vragen aan jezelf: kijk vooruit, spreek wensen uit, vraag feedback, geef jezelf cijfers."

Bekijk '999 vragen aan jezelf'
  • ✅ Meer zelfkennis
  • ✅ Ontdek wat jij wilt
  • ✅ Leidraad voor liefde

Hij speelt geen spelletjes

Waarschijnlijk heb je het wel een beetje door maar wil je er niet aan toegeven dat er een spelletje met je gespeeld wordt? In dit soort gevallen zegt je intuïtie meer dan genoeg. Hou de eer aan jezelf en laat niet met je spelen. Een man die serieus is laat duidelijk merken dat hij niet op zoek is naar een one-night-stand. Hij speelt geen spelletjes met je door te liegen of niet om de waarheid heen te draaien. Alles wat de man vertelt is de waarheid en niets anders.

Hij laat je jezelf zijn

Als je bij hem bent hoef je je niet beter of anders voor te doen dan je bent. De man accepteert je zoals je bent waardoor je volledig jezelf kunt zijn. Je hoeft niet op te letten of je een verkeerde opmerking maakt, omdat je weet dat hij je begrijpt. Een voorbeeld, een man die geschikt is voor een relatie lacht je niet uit als je op 30-jarige leeftijd nog steeds aan het knutselen bent. Hij laat je jezelf zijn en waardeert het dat je een passie hebt.

Hij wil alles van je weten

Een man die serieus op zoek is naar een relatie wil je graag leren kennen. Hoe je ’s ochtends je ontbijt eet, je favoriete smaken en waar je ’s avonds in bed over loopt te piekeren; het liefst zoveel mogelijk. Ook als je al vijf dates achter je rug hebt is er nog veel om over te praten. Je kunt niet wachten tot je hem over je dag kunt vertellen en naar hem te luisteren wat hij ervan vindt.

Hij past goed bij je vrienden

Als je hem voorstelt aan je vrienden dan weet je al zeker dat iedereen goed met elkaar overweg kan. Zelfs nog voordat je hem voorgesteld hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken of je vrienden hem mogen. De man gedraagt zich in elke situatie, zodat ook jij je geen zorgen hoeft te maken over zijn gedrag. Hij doet er alles voor om de beste man voor jou te zijn, altijd en overal.

Meer mensen zoals jou...

... weten niet welke liefdestaal ze spreken. En dat is niet zo gek als je helemaal niet weet dat iedereen een eigen moedertaal der liefde heeft. In ‘De vijf talen van de liefde’ ontdek je welke taal jij spreekt en nog belangrijker: hoe je daarmee je liefdesleven verbetert. Verhelderend, een eye-opener: kom er zelf achter waarom dit boek ‘het best beoordeelde’ relatieboek is.

Bekijk de vijf talen van de liefde
Laad meer artikelen
Laad meer in Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Beste relatie apps: 10 leuke apps voor koppels

We zijn allemaal bekend met Tinder, de datingapp. Dankzij de swipe-app is het vinden van e…