Home 4Match

4Match

4match
4Match is een serieuze datingsite voor mensen die nieuwe dates willen ontmoeten. Waar een hoop datingsites tegenwoordig focussen op jongeren, kunnen alle leeftijden bij 4Match terecht. Het matchingssysteem is niet zoals alle andere datingsites, maar gaat gepaard met onder andere spirituele schakels en aura matching. Dit moet dus wel je ding zijn en kan iets zijn waar je aan moet wennen als je start met 4Match.

Als je dus spiritueel bent ingesteld, dan kan 4Match een goede, bijzondere datingsite voor je zijn. Meer informatie over deze manier van daten, hoe het werkt en andere informatie over 4Match lees je hieronder.

Voor wie is 4Match bedoeld?

Zoals hierboven al staat beschreven, draait het bij 4Match om een spirituele ervaring en het matchen door middel van je aura. Als je hiermee bekend bent en je dit een mooie manier van een mogelijke partner vinden vindt, dan kan 4Match een goede stap zijn voor je. Als je echter helemaal niks met het ‘zweverige’ en het spirituele, dan ben je bij 4Match waarschijnlijk niet aan het juiste adres.

4Match is een datingsite waar vrijwel iedereen terecht kan. Het is voor alle leeftijden, opleidingsniveaus en geaardheden. Zo is er bijvoorbeeld ook speciale senioren dating, hoog sensitief daten en kun je je ook inschrijven als je op zoek bent naar een vriendschap. 4Match is door heel Nederland actief waardoor er vrijwel altijd singels bij jou in de buurt zijn.

hart recycle

De werkwijze van 4Match

Bij 4Match ben je in drie stappen verwijderd van een leuke date. Allereerst zul je moeten aangeven wie je bent als persoon. Wees hierin natuurlijk, oprecht en spontaan. Daarnaast is het ook belangrijk om specifiek te zijn; hoe meer zoekcriteria je invult, hoe groter de kans is dat er iemand wordt gevonden die echt bij je past.

Nadat je hebt verteld wie je bent, kun je op zoek gaan naar de juiste persoon. Dit kan via een zoekfunctie of een gepersonaliseerde selectie van getailleerde profielen. Nadat je een leuke match hebt gevonden, is het tijd om een gesprek te beginnen. Ben origineel en praat bijvoorbeeld over een detail dat je aansprak in het profiel van hem of haar.

Registreren bij 4Match

Op 4Match kun je gratis een profiel aanmaken. Kom je er daarna achter dat 4Match de datingsite is voor jou, dan kun je besluiten om een abonnement te nemen. Hier krijg je dan een stuk meer mogelijkheden. Het bestelproces is dan heel makkelijk. Op je profiel kun je kiezen voor ‘lidmaatschap’, waarna je de juiste abonnementsvorm kunt klikken. Je komt dan terecht in een veilige betaalomgeving waar je op meerdere manieren kunt betalen. Hierna kun je gemakkelijk op je profiel zien tot wanneer je abonnement loopt.

Verschillende abonnementen

Je kunt bij 4Match dus beginnen met een gratis profiel. Met dit gratis account heb je toegang tot alle profielen, kun je foto’s bekijken en berichten versturen. Als je echter meer opties en functionaliteiten wilt hebben, dan zul je een betaald abonnement moeten afsluiten. Met dit type profiel kun je dan ook chatten in Messenger, persoonlijke berichten sturen, een profielcheck doen en krijg je realmatches door de consulente.

Prijzen van 4Match

Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen die een minimale looptijd hebben. Je kunt kiezen voor een abonnement van één maand voor €13,95. De tweede optie is voor 6 maanden, waarbij je €11,95 betaalt per maand. De laatste optie is een abonnement bij 4Match voor een geheel jaar, met een prijs van €9,95 per maand.

cupido

Waarom kiezen voor 4Match?

Bij 4Match kun je met een gratis abonnement rondkijken op de website. Op deze website staan de profielen van andere singles en kun je je eigen profiel aanpassen. Kies je echter voor een betaald abonnement, een gold membership, dan krijg je ook de mogelijkheid om in contact te treden met een van de medium coaches. Deze gaan samen met je op zoek naar een real live match.

Zo’n match komt tot stand door allereerst interviewvragen in te vullen, waarna er een gepersonaliseerde reading wordt gemaakt die specifiek voor jou geldt. Hierdoor kun je tot nieuwe inzichten over jezelf komen met betrekking tot een relatie: de sleutel tot een succesvolle relatie.

Lid Keurmerk Veilig Daten

Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de datingsite veilig is. Je deelt hier namelijk een hoop persoonlijke informatie, waarvan je wilt weten dat er op een juiste manier mee om wordt gegaan. Het Keurmerk Veilig Daten is tot stand gekomen om datingsites aan te geven die veiligheid, transparantie en een goede klantenservice hebben.

De aangesloten datingsites moeten voldoen aan een aantal voorwaarden zoals eerlijkheid en transparantie, klantvriendelijke voorwaarden, goede bereikbaarheid bij klachten en een beleidsvoering tegen oplichting. Door het Keurmerk Veilig Daten kun je als consument gemakkelijk zien waar je veilig kunt daten. Ook 4Match is lid van Keurmerk Veilig Daten, waardoor je verzekerd bent van een goede datingsite.

Bezoek 4Match

Over 4Match

4Match is opgericht door Danny Wilmans en Ilse Velle en is een relatief nieuwe datingsite die in maart 2019 online is gegaan. Velle is een expert op het gebied van mediumschap en heeft onder andere ervaring in mensenkennis, invoelen op wat mensen uitstralen, ondersteunen in de liefde, coaching en het matchen van personen. Wilmans beschikt over een brede ervaring op tal van uiteenlopende vlakken. Zo is hij een creatief en gefocust persoon, maar is hij ook betrokken bij de financiële en zakelijke kant van 4Match.

Bij 4Match kun je dus terecht om een nieuwe partner of vriendschap te vinden in jouw regio en leeftijdscategorie. Je kunt beginnen met een gratis profiel en mocht de datingsite je aanspreken dan kun je besluiten om een abonnement te nemen. Na inschrijving krijg je tevens een gratis proefperiode als Gold Member aangeboden voor 60 dagen. Ideaal om een perfecte match te vinden, die op veel vlakken bij je aansluit.