Home 40plusrelatie

40plusrelatie

Tegenwoordig vinden veel alleenstaanden een nieuwe date of liefde online. Er zijn ontzettend veel verschillende datingapps te vinden. Helaas zijn veel van deze apps gericht op jongeren. Maar ook als je wat ouder bent, wil je natuurlijk niet alleen zijn. Toch is het lastiger om op een wat oudere leeftijd andere singles te vinden.

Je hebt namelijk al je vaste sociale kring met vrienden. Daarnaast kan het ook zijn dat je kinderen hebt, wat het minder makkelijk maakt om spontaan op date te gaan met anderen. Uitgaan is misschien niet helemaal je ding meer en bovendien heb je het druk met je werk. Toch zijn er plekken die perfect geschikt voor je zijn om de perfecte match te vinden.

Op zoek naar een duurzame relatie? Naar iemand die naar hetzelfde als jij op zoek is en met wie je dezelfde interesses kunt delen? 40PlusRelatie is een relatiebureau waar jij je slag kan slaan. Kun je niet wachten om je nieuwe datingavontuur aan te gaan? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over 40PlusRelatie.

Bekijken op 40PlusRelatie

Voor wie is het?

Heb je je leven op orde en het prima naar je zin? Maar heb je het gevoel dat er toch iets mist in je leven wat het nog leuker kan maken? Een partner vinden die echt bij je past, kan behoorlijk moeilijk zijn. Zeker na een scheiding of het overlijden van je partner, kan het lastig zijn om het daten weer op te maken. Je bent op zoek naar een maatje met wie je het leven samen aan kunt gaan. Dan ben je bij 40PlusRelatie aan het juiste adres. 40PlusRelatie is een relatiebureau die zich richt op relaties tussen vrijgezelle mannen en vrouwen van 40 tot 60 jaar.

“Het grootste relatiebureau voor singles vanaf 40 jaar in Nederland en België.” – 40PlusRelatie

Hoe werkt 40plusrelatie?

40PlusRelatie onderscheidt zich van andere relatiebureaus door de zeer persoonlijke aanpak. Je kunt er namelijk voor kiezen om een traject te volgen om de kans voor het vinden van een perfecte partner nog groter te maken. Je meldt je aan en vervolgens word je teruggebeld. Je kunt dan een afspraak maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een van de 40PlusRelatie consulenten uit je eigen regio. Daarna volgt een kennismakingsgesprek waarin er wordt uitgelegd hoe de datingsite precies werkt.

Vertel wie je bent en naar wat je precies op zoek bent. Zo kan de consulent een duidelijk beeld van je krijgen. Besluit je om na het kennismakingsgesprek door te gaan? Dan volgt er een intakegesprek. De consulent neemt dan een intakeformulier met je door. Vervolgens start de officiële bemiddelingsperiode.

40PlusRelatie heeft enkel een website die je als lid kunt gebruiken. Op de website zijn dan ook de contactadvertenties te zien van andere gebruikers. Daarnaast gaat het contact voornamelijk via de telefoon en persoonlijk in het echt met je consulent.

Periodes

Je hebt de keuze om 12 of 18 maanden het traject aan te gaan. Je hebt tijdens deze periode uiteraard altijd de optie om je consulent te contacteren. Wordt er een geschikte kandidaat voor je gevonden, dan word je gebeld om deze potentiële partner met je te bespreken. Stemmen beide partijen toe, dan wordt er een uitgebreide persoonsbeschrijving uitgewisseld. Na iedere match volgt er een evaluatie zodat de consulent een steeds beter beeld kan vormen van je ideale partner.

De kosten van relatiebemiddeling

De kosten om je in te schrijven bij 40PlusRelatie bedragen eenmalig 175,-. Dit bedrag is inclusief het intakegesprek, het opstellen van een persoonsbeschrijving, het opmaken van je persoonlijke advertentie en het maken van een foto die intern wordt gebruikt op datingsite. De kosten van het bemiddelingspakket zijn als volgt:

  • 79,- p/m voor 12 maanden

Is het betrouwbaar?

40PlusRelatie krijgt ontzettend veel positieve reviews van gebruikers. De leden zijn te spreken over de persoonlijke aanpak van 40PlusRelatie. Ook het hebben van een vaste consulent als aanspreekpunt vinden veel mensen erg fijn. Veel datingplatforms richten zich voornamelijk op jongeren en daardoor zijn veel leden positief over de doelgroep van dit relatiebureau. Veel gebruikers van 40PlusRelatie hebben dankzij het relatiebureau een partner gevonden, wat natuurlijk veel zegt over de kwaliteit van de bemiddeling.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

40PlusRelatie heeft het Branchevereniging Singles Keurmerk. Dit keurmerk is van een organisatie van relatiebureaus. Dit betekent dat het bureau aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoet die je kunt teruglezen op de site van de Branchevereniging. Wanneer een relatiebemiddelingsbureau dit keurmerk mag dragen, betekent dit dat het bureau aan strenge kwaliteitseisen voldoet. De werkwijze is duidelijk en helder met een zorgvuldige aanpak van de bemiddeling.

Bekijken op 40PlusRelatie

Over 40plusrelatie

In 2015 heeft Yvonnen van Dinten het relatiebureau 40PlusRelatie opgericht. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste relatiebemiddelingsbureaus voor singles tussen 40 en 80 jaar. De matchmakers zitten verspreid in diverse regio’s in Nederland. 40PlusRelatie is geregeld in de media te zien of over te lezen. Zo heeft het bureau in diverse kranten en tijdschriften gestaan, zoals het Algemeen Dagblad. Je kunt het bureau ook voorbij hebben zien komen in het RTL4-programma Life is Beautiful.

Het relatiebureau maakt gebruikt van een beschermde SSL-verbinding, wat betekent dat al je persoonsgegevens veilig zijn. 40PlusRelatie houdt zich aan de Privacy Policy die overeenkomt met de Telecommunicatiewet en de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Heb je vragen, wensen of opmerkingen, dan kun je terecht bij de klantenservice.

40PlusRelatie heeft slagingskans van maar liefst 75% en er zijn dan ook veel succesverhalen uit voort gekomen. Kun jij niet wachten om ook een perfecte match te vinden? Begin dan vandaag nog aan je datingavontuur bij 40PlusRelatie.

40plusrelatie

Veelgestelde vragen

Is 40PlusRelatie voor iedereen?

Nee, 40PlusRelatie is bedoeld voor bemiddeling tussen alleenstaanden van 40 tot 60 jaar oud. Daarnaast is dit relatiebureau alleen geschikt voor singles die een serieuze, vaste relatie nastreven.

Is 40PlusRelatie gratis?

Nee, 40PlusRelatie is niet gratis. Het inschrijfgeld is € 150,- eenmalig met een maandelijkse vergoeding. Bij een bemiddelingsafspraak van 12 maanden kost de bemiddeling € 79,- per maand. Op deze website van 40PlusRelatie zijn de meest actuele tarieven te vinden.

Is 40PlusRelatie een datingsite?

Nee, 40PlusRelatie is geen datingsite. Het is een relatiebemiddelingsbureau. Dat wil zeggen: een consulent gaat voor je op zoek naar geschikte matches. Zelf kun je niet zoeken zoals op een reguliere datingsite gebruikelijk is.

Is er een minimumleeftijd voor 40PlusRelatie?

Ja, 40PlusRelatie vereist dat je 40 jaar of ouder bent. De dienst is alleen beschikbaar voor serieuze singles die deze leeftijd hebben bereikt. Mocht je vragen hebben over de leeftijdseisen, dan kun je contact opnemen met 40PlusRelatie.

Heeft 40PlusRelatie een website?

Ja, 40PlusRelatie heeft een website. Deze website is echter niet te gebruiken als datingplatform. De website dient slechts ter informatie over de 40PlusRelatie bemiddeling.