Home Dating 4 tips voor mannen om aantrekkelijk te zijn met online daten

4 tips voor mannen om aantrekkelijk te zijn met online daten

2 minuten leestijd
0
jongeren seks

Om aantrekkelijk voor een vrouw te zijn hoef je er niet uit te zien als Tim Douwsma, Ryan Gosling of Channing Tatum. Want laten we eerlijk zijn, de meeste vrouwen lijken ook niet op Geraldine Kemper, Sharon Pieksma of Doutzen Kroes. Want kun je dan wel doen om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn tijdens het online daten. Natuurlijk is het belangrijk om de perfecte foto’s te benutten als je profielfoto maar als je dat al gedaan hebt, wat kun je dan nog meer doen?

Gebruik korte antwoorden

Als een vrouw contact met je opneemt hou je antwoord dan kort en lief. De vrouw wil je beter leren kennen dus daarmee wil je niet te snel van stapel lopen. Daar houden vrouwen niet van. Probeer het gesprek rustig op te bouwen door korte antwoorden te gebruiken. Een voorbeeld: “Hoi, leuke foto’s! Hoe heet je?” is het bericht dat je krijgt van een vrouw. Beantwoord dit bericht niet te uitgebreid zoals het volgende “Hi ik ben [je naam]. Hoe heet jij?”. Natuurlijk is dit maar een voorbeeld, je naam is immers meestal al bij de ander bekend. Een complimentje kan, als je het maar binnen de grenzen houdt.

Beantwoord berichten niet meteen

Speel niet je hand te vroeg. Krijg je een bericht? Stuur dan niet binnen 10 seconden een bericht terug. Dit komt over als iemand die niets te doen heeft of wanhopig is. Wacht even met reageren op het bericht van de ander. Je wil niet te makkelijk overkomen op de ander. Een uur is een normale en goede tijd om te wachten om een bericht terug te sturen. Als je al online bent dan kun je sneller antwoorden. Let er wel op dat je de ander niet te lang laat wachten. De ander kan dit misschien wel zien als een gebrek aan interesse. Als duidelijk is dat jullie elkaar mogen dan mag je wat sneller reageren.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Neem de tijd voor je berichten

Als het bericht verstuurd is kan het niet meer aangepast worden. Geef jezelf wat tijd om na te denken over wat je terug gaat sturen. Dat is ook één van de voordelen van online daten. Je hoeft niet meteen te reageren. Als je nadenkt over wat je terugstuurt kun je het bericht gebruiken tot je voordeel. Je hebt zelfs wat tijd om humor in het bericht te verwerken of een grap. Dat valt nooit verkeerd bij vrouwen. Let op spelfouten en je grammatica maar ook of je geen dubbelzinnige termen gebruikt. Controleer ieder bericht die je stuurt, zodat je niet de verkeerde naam gebruikt om je match aan te spreken of een andere onherstelbare fout maakt.

Wees een mysterie

Om aantrekkelijker te zijn kun je de mysterieuze zijde van je persoonlijkheid in de strijd gooien. Mensen houden van een mysterie en raken erdoor geïntrigeerd. Stel vragen die de ander echt aan het denken zet of gebruik oneliners op een manier zodat ze meer over je willen weten. Doe anders dan anderen. Wees creatief in het stellen van vragen en het presenteren van jezelf zodat je de ander aanzet om meer van je te weten willen komen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Onderzoek: waarom je niet te veel moet onthullen op eerste date

Bedenken wat je gaat doen op een eerste date is gemakkelijker dan aanwezig zijn op diezelf…