Home Ex 4 tekenen dat je date nog niet over de ex heen is

4 tekenen dat je date nog niet over de ex heen is

2 minuten leestijd
0
liefde vraag

Het komt geregeld voor dat iemand net uit een relatie komt en online daten een kans geeft. Dat is geen probleem als de relatie echt voorbij is. Wat echter geregeld voorkomt is dat degene die wil daten nog niet over de ex heen is. Zoals je begrijpt kan dit al snel voor problemen zorgen.

Een date die nog niet over de ex heen is biedt niet veel perspectief voor een toekomst samen. Mocht je iemand ontmoeten die daadwerkelijk nog niet helemaal over de ex heen is, dan kun je beter afstand nemen. Je wilt niet het derde wiel zijn als je date erachter komt dat de gevoelens voor de ex nog sterker zijn dan gedacht.

Voorkom dat je met een gebroken hart achterblijft en let op de waarschuwingstekens. Dit zijn de tekenen die aangeven dat je date nog niet over de ex heen is.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

1. Ze hebben nog contact

Als contact nodig is voor een gezamenlijk kind of huisdier, dan is het logisch dat de twee nog contact hebben. Het is echter een rode vlag als ze nog contact hebben zonder dat ze iets delen.

Bellen ze nog geregeld om even bij te praten of sturen ze geregeld apps heen en weer? Dit kan betekenen dat de persoon nog niet over de ex heen is. Kunnen ze elkaar niet loslaten? Dit kun je merken aan spullen van de ex die nog niet opgehaald zijn.

2. Je moet het tegen de ex opnemen

Als je vaak wordt vergeleken met de ex, dan weet je dat het niet goed zit. Zelfs als je steeds complimenten krijgt dat je mooier, slimmer of grappiger bent dan de ex dan speelt de ex nog steeds een rol in de gedachten van je date. De kans is dan groot dat de persoon nog niet over de ex heen is.

Hetzelfde geldt voor het bij naam noemen van de ex, terwijl je de ex niet kent. Dit komt vreemd over en dat heeft vaak een reden. De persoon met wie je date voelt zich waarschijnlijk nog verbonden met de ex. Soms is dat ook niet zo vreemd, als het een lange relatie is geweest. Dat de ex bij naam genoemd wordt terwijl je hem of haar niet kent is echter een teken dat je moet oppassen.

3. Je date praat vaak over de ex (of noemt de naam vaak)

Let op wat je date tegen je zegt en hoe vaak er referenties gemaakt worden naar een ex. Als je date het vaak over de ex heeft dan kun je ervan uitgaan dat de ex nog vaak in de gedachten van je date is. Dit betekent dat je date misschien nog niet klaar is voor een nieuwe relatie. Als iemand over de ex heen is dan kan hij of zij erover praten zonder er steeds op door te gaan.

4. Je date is jaloers op de ex

Als je merkt dat je date het moeilijk heeft met de nieuwe liefde van de ex, dan is het mogelijk dat er nog gevoelens zijn voor de ex. Komen jullie elkaar toevallig tegen en merk je dat het haar pijn doet? Dit is een teken dat de relatie met de ex nog niet volledig verwerkt is.

Het is mogelijk dat je date alleen met je afspreekt omdat de ex ook een nieuwe liefde heeft. Als je date het wil “winnen” van de ex laat de persoon dat dan in z’n eentje doen en niet met jou.

Alleen lukt het niet...

... om je ex terug te krijgen? Er is een manier die je kans op succes extreem vergroot, maar het werkt alleen als je het écht wilt. Relatietherapeute Michelle heeft haar 18+ jaar ervaring omgezet in een succesvolle handleiding om je ex terug te krijgen. Ontdek zelf waarom 1 op de 2 relaties worden gered met haar methode.

Bekijk de handleiding
Laad meer artikelen
Laad meer in Ex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

12 tekenen dat je ex niet meer terugkomt

Het komt regelmatig voor dat twee volwassenen die een relatie hebben gehad uiteindelijk to…